We love: Гоша за Световното по футбол

Разбира се, в колаборация с Adidas...

Пределно ясно е, че между основното лятно събитие и модния бранш няма как да не се получи симпатичен бленд, олицетворен в няколко/стотин/ спортни артикула.

Вниманието ни моментално се фокусира върху тези с лейбъл Gosha Rubchinsky, защото, както знаете, имаме сериозен афинитет към траши дизайни тип Balenciaga, Vetements, A-Cold-Wall и дизайнери като Абло, Гвасалия и подобни.
И докато всички мъже ще са обвзети от футболна треска, ние си мечтаем за такъв, който ще знае що е то Гоша Рубчинский, че и даже ще ни купува брандираните му за Световното суичъри.
Заедно с Adidas руският креативен създаде специална колекция от връхни дрехи с геометрични щампи и надписи на кирилица. Всеки от суичърите е посветен на един от общо 11-те руски града, където ще се проведат мачовете от иконичното спортно събитие - сред тях са Москва, Санкт Петербург, Казан, Екатеринбург, Сочи, Самара и други.Този ясен обект на желанието в момента е един от тези и сме готови да си продадем душата на дявола за него. FYI: В продажба са от днес!


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.