Следва

Йоана Буковска с награда от Международния кинофестивал

Аксиния отново гола и на корица

12-страничен пикториъл със звездата от корицата Аксиния очаква почитателите на FHM в новия брой на...

Events преди 14 години

12-страничен пикториъл със звездата от корицата Аксиния очаква почитателите на FHM в новия брой на списанието, който е на пазара от 16 септември, сряда.

Принцесата на българската поп-музика се класира на второ място в тазгодишния списък „100-те най-секси жени в света“, но стана фаворитка на редакторите от FHM International.

„Не съм изненадан от техния избор. Победителката Николета Лозанова е изключителна, но засега си остава звезда единствено от българска величина. Докато Аксиния е нещо повече – тя е емблема на родната поп-музика“, коментира главният редактор на списанието Георги Неделчев.

„Гордеем се и с факта, че повече от година тя води и рубриката за секс-съвети в FHM. Въобще, Аксиния е не просто красива и еротична, тя е многостранно развита личност и беше крайно време да се появи на корицата ни. В края на октомври се очаква да излезе и първият й самостоятелен диск“...Сред другите гвоздеи в септемврийския FHM са фотосесиите Yachting, baby с две горещи танцьорки от Варна и Слънчев бряг – Роксана и Люба. Освен като танцьорка в клуб „Екстраваганза“, варненката Роксана е известна в морската столица и като модел, а също така и като водеща на музикално предаване в телевизия „Черно море“. Люба, която позира върху яхта в „Марина Диневи“, пък подлуди посетителите на Bedroom beach това лято с уникалната си фигура.Списанието публикува и най-добрите кадри от 4-ия актов фотопленер в Дряново и Велико Търново Bodygraphia 2009. Класацията „Топ 10 татуирани BG звезди“ представя най-известните нарисувани тела у нас. Има и 6-страничен очерк за феномена „Реал“ (Мадрид) и репортаж с много снимки от Spirit of Bourga.

Интервютата в новия FHM са с център-нападателя на „Левски“ Георги Христов, режисьора Куентин Тарантино и диджей Дончо от клуб „Червило“.

В новия си брой списанието анонсира и третия поред кастинг за конкурса „Мис FHM“. Момичетата, които искат да наследят тазгодишните победителки в него Таня и Тереза, могат да изпращат свои снимки на e-mail [email protected].
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.