Следва

„Половин война”

Джесика Ланг се завръща в осмия сезон на American Horror Story

Джесика Ланг се завръща в ролята на Консанс Лангтън...

Movies & TV преди 5 години

Дългоочакваният осми сезон на хитовия сериал American Horror Story е вече факт – името на сезона е „Апокалипсис“ и в него за първи път ще се преплетат два от предишните сезони – „Къща за убийства“ и „Свърталище за вещици“. Феновете на антологията ще имат възможност да видят завръщането на Джесика Ланг в ролята си на Консанс Лангтън от първия сезон на сериала – „Къща за убийства“, и да добавят още една частичка от пъзела на взаимно свързаните истории на сериала.

Сара Полсън потвърди новината пред репортери на прес турнето Television Critics Association на 3ти август – „Джесика се завръща като Констанс в епизод, който аз режисирам“ – споделя актрисата. Констанс Лангтън е първият персонаж, изигран от Ланж в първия сезон на сериала през 2011-та, последван от три други персонажа и последната й роля във финала на четвъртия сезон. Други завръщащи се актьори за осмия сезон на сериала са Сара Полсън, Еван Питърс, Кати Бейтс и звездата от „Убийството на Джани Версаче“ Коди Ферн.

Персонажът на Лангтън от първия сезон на AHS е съседка на семейство Хармън, което се нанася в обитаемата от духове къща, около която се заплита сюжета. При последната поява на Лангтън в „Къща за убийства“ разбираме, че новоосиновеният й син е Антихриста – централен момент, около който вероятно ще се завърти сюжета на осмия сезон на сериала. Чакаме и се надяваме на още улики в инстаграм акаунта на Аmerican Horror Story.


 

More Movies & TV