Следва

The Row пуска мъжка колекция

Trend Report: Маджента

/məˈdʒɛntə/

All fashion преди 5 години

С нескрита радост отбелязваме настаняването на един особено ярък цвят в предстоящия есенно-зимен сезон. Става въпрос именно за сочната маджента и силното й застъпване в редица от дизайнерските колекции. Дизайнерските похвати по темата обаче са отделна тема, която ще разгледаме в подробности скоро, докато днес, както всеки понеделник, разглеждаме влиянието на конкретен тренд спрямо улицата.

Изглежда познатите инфлуенсъри и стрийт стайл любимци изпитват същите топли чувства към порасналата версия на милениал розовото и не се притесняват да вкарат по елемент от тенденциозно ориентирания цвят в гардеробите си, а защо не и цялостна визия.

Посрещаме горещо идеята за монохромна маджента визия и разглеждаме най-добрите предложения до момента тук>>>

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour