Тук е и сме влюбени! Fenty Beauty by Rihanna

Тук е и сме влюбени! Fenty Beauty by Rihanna

Категорично обявяваме Риана за съвременната модна икона, която промени и продължава да променя музикалния и модния свят с размах - иновативно, дръзко и както никога досега.

Защото, нека говорим откровено, можем ли да посочим който и да е друг пример за човек, истински забавляващ се толкова много със славата, модата и музиката едновременно?

Тя не се притеснява да бъде индивидуалист и да впечатлява, а всяка една от публичните й появи сама по себе си е събитие, което заслужава да се види. Out of this world кутюр роклята на Guo Pei с 5-метров шлейф, с която изпълнителката се появи на Met Gala бе сензация в продължение на месеци, а официално присъдената й награда за модна икона CFDA през 2014-та е признание от най-висок ранг, което тя абсолютно заслужава.Недотам популярен факт за барбадоския секссимвол е всъщност цялото й име - Робин Риана Фенти, като средното име, което тя използва пред публика идва от арабски и означава "сладък босилек".

"Сладкият босилек" на музиката, заклеймен още като една от най-големите поп звезди на планетата в никакъв случай не се ограничава само до създаване на изкуство и консумиране на мода. Младата жена, която всячески се старае да дава добър пример на подражаващите й момичета, сериозно се е заела с нелеката задача и да създава мода. Знаете, колаборацията й Fenty x Puma се радва на грандиозен успех от вече немалко сезона наред, а от миналата година Риана официално се впусна в бюти индустрията.

За BadGalRiRi бюти визията стои в основата на всичко - добрият външен вид, самочувствието, настроението и изразяването на същността. Тя никога не е крила тези си влечения, напротив акцентира върху тях и затова идеята за създаването на Fenty Beauty идва съвсем естествено.В концепцията на Fenty Beauty е заложена идеята за инклузивност - за жени с всякакъв вид тон на кожата, характер, отношение, култура и раса.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.