Следва

Карл Лагерфелд пусна капсулна за Puma

Есен/Зима 2018-та: Tommy Hilfiger

Tommy x Lewis

Runway преди 5 години

Томи Хилфигер представи своята пета колекция по модела see now, buy now, като този път локацията е Шанхай, а времето - едва ден преди старта на седмицата на модата в Ню Йорк. Това му решение съответно се отразява на тълпата модели и присъстващи знаменитости - такива няма, а изключение прави Луис Хамилтън, който има колаборация с бранда, както и Хейли Болдиун и Уини Харлоу, които пък дефилират. Това твърдение, разбира се, на важи за азиатските знаменитости, които изобилстват по време на дефилето, а и изглежда тяхното присъствие е напълно достатъчно, все пак целта на дизайнера е именно азиатският пазар.

Първата капсулна колекция Tommy x Lewis напълно очаквано е посветена на спортната естетика, а самият Томи я описва така: "Той харесва спортния и кежуал стил в микс, а този микс буквално означава стрийт стайл." Такъв е и резултатът, стрийт стайл ориентирани спортни елементи на достъпни цени в ярки червени и изумрудени тонове - анцузи, спортни сутиени, както и купища лога, които наблюдаваме по чехлите и чорапите на моделите.

Следващата част от дефилето продължава с колекцията Tommy Icons, където на фокус попадат класическите Хилфигер силуети, преразгледани в нов прочит. Акценти тук стават скъсените парки, свободните трак панталони от кадифе, бомбърите, суитчерите, както и спортните ръгби рокли, които макар и да не впечатляват с особена дързост в силуета или детайла, изглеждат обещаващи поне що се отнася до маркетинг стратегиите на дизайнера>>

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.