Следва

Chanel прави дом за колекциите Métiers d'Art

Dettagli di Moda di Milano - Vol. 4

Milan in details...

All fashion преди 5 години

Дойде ред и за последния епизод, обобщаващ в скъпи кадри отразяването на изминалата седмица на модата в Милано за сезон Пролет/Лято 2019-та.

Незаменимият Huawei P20 Pro и днес е тук с нас, за да ни придружи в тези така сладки моменти, но и още да удари по едно рамо, когато се нуждаем от точния кадър.

Денят започва с неприлично ранkо събуждане, за да хванем последните две ревюта на изданието. И докато сънено вървим към метрото, спираме за момент, за да се насладим на красивите графити наоколо.

Стартът на Chika Kisada се бави с повече от половин час, но ние нямаме нищо против след като вече сме избегнали гигантската опашка на входа и сме удобно настанени на местата си.

Atsushi Nakashima бележи и големия финал на поредното великолепно издание на Milan Fashion week.

Едва обяд е, а ние трескаво обсъждаме хайлайтите на модната седмица, а в това число и нашите лични, споделени тук, както и още в предишните три епизода на Dettagli di Moda di Milano тук, тук и тук.

Възползваме се от хубавото миланско време, за да се разходим в любимия квартал Brera, където случайно попадаме на малко кокетно кафене, сравнително по-различно от останалите. Цялото розово, ама цялото - диванчета, столове, декорации, та дори и храната, Insta ready обстановката бързо хваща окото ни.

Ще спестим точния брой на порциите паста, на които безсрамно се насладихме през изминалите дни, но пък ще ви споделим, че няма нищо по-вкусно от такава с доматен сос и морски дарове, особено когато е споделена в любима компания >>>

More All fashion