Следва

Flack back: Таня Илиева за Margiela преди почти 10 години

PFW Пролет/Лято 2019 - Balenciaga

Presence is the key. Now is the answer...

Runway преди 5 години

...Така Демна обясни подхода си за създаване на новата колекция. Импулсивно заел доминация в модата, талантливият накара публиката да възприеме шоуто като изживяване на друга реалност, ситуирайки ги в дигитален видео тунел.

Новото предложение никак не бяга от добре познатия стил на къщата, инкорпорирайки актуални новини, надграждащи естетическото задоволяване на очите. Разглеждайки тейлоринга и качествата му, Гвасалия провокира креативността си да създаде нови кройки за дамите и мъжете от новите поколения.

Изчертавайки строга линия на увеличени рамене и подчертана талия, свободни силуети, възли, обеми и семпли форми, дизайнерът залага на многообразие от палта, тренчове, поли, ризи и рокли с впечатляващо присъствие в модното изразяване. Визиите са допълнени от съответни чанти, очила, бижута и изключително фешън обувки с висок ток.

Смесицата на деним, коприна, кожи, габардин и жакард циркулира в гамата на черен базис обогатен от яркостта на многоцветните, агресивни акценти, в цикламено, синьо, жълто и зелено. За разкош, колекцията кореспондира с принтирани десени на вериги, лога, фотографии и айфелови кули.

Повече от колекцията с извънземни параметри  в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани