Bridal Fall 2019 - Elie Saab

Bridal Fall 2019 - Elie Saab

Ако разточителният почерк на Ели Сааб може да се похвали с присъствие във всеки един негов дизайн, издигнал го още и като името, който е днес,...

...то редно е да отбележим, че в новата му колекция наблюдаваме осезаема промяна.

Булчинската колекция за Есен 2019 се характеризира с един доста по-обран маниер в дизайна, структурата и декорацията на всяка една от роклите. Това в никакъв случай обаче не означава, че колекцията е семпла, минималистична или нещо подобно. Всеки един от сложните дизайни е изработен превъзходно, а познатите за дизайнера средства като дантела и кристали са по-деликатно загатнати, за да отстъпят заслужено място на нежните и често полупрозрачни платове, които неизбежно крадат погледа.

Дизайнерът показва един доста добре балансиран микс между сложни в изпълнението си кройки и освободеност в на пръв поглед непретенциозните силуети. Така например недотам грабващото мини добива впечатляващ вид с намесата на величественото наметало и стилизация с воалетка, а леко падащата дантелена рокля става внушителна с помощта на допълнителната пола, която макар и да не е вече сред основните булчински тенденции, тук стои свежо.

Обръщаме внимание на булчинското бяло, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia