Следва

Учителка от 90-те: Как Бела интерпретира "лошия вкус"

How to: Палтото от ерата на Минимализма

90's baby

All fashion преди 5 години

Есента тъкмо дойде и се чудим как да носим новото си палто? Този сезон черпим вдъхновение от емблематичните реклами от деветдесетте години, за да комбинираме 8 модела връхни дрехи на 8 марки в 8 различни стилистични съчетания за всеки вкус.

Prada, 1992. Бяла кожа, с амфоретични ръкави, яка от еко кожа и дължина над коляното. Перфекното комбо е с панталон с висока талия.

Max Mara 1993. Масивен изчистен силует с обемисти джобове за акцент. Представяме си го с огромен пуловер или плътна рокля от дебел плат, точно както в рекламата.

Dolce & Gabbana, 1995. Колан през кръста, който перфектно допълва шарката и силуета на модела в съчетание с мокасини на ток или с равна подметка.

Versace, 1996. Материята е колоритна, розова и олекотена, съчетана с панталони от PVC и черни лачени боти.

Chanel, 1996. Редица от сребристи метални копчета допълват силуета на the petit manteau noir с вертикални джобове. Перфектната комбинация е с блуза тип поло и изчистена шапка.

Giorgio Armani, 1998. Палтото наподобява дълъг масивен халат с яка тип шал и еластичен колан през кръста, съчетано с палацо панталони и равни обувки.

Miu Miu, 1999. Класически къс дизайн, съчетан с рокля/пола със същата дължина.

Gucci, 1999. Моделът е изчистен, без копчета и с яка тип мандарин и тънък колан с панделка за акцент. В съчетание с кадифе или плюш и обувки на ток.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".