Джейми Дорнан и Питър Динклидж в HBO драмата „Моята вечеря с Ерве“

Джейми Дорнан и Питър Динклидж в HBO драмата „Моята вечеря с Ерве“

Филмът е с премиера на 21 октомври

Вдъхновен от действителни събития от живота на режисьора и сценарист Саша Джерваси „Моята вечеря с Ерве“ разказва за необичайно приятелство, което се заражда по време на една дива нощ в Лос Анджелис. Начинаещият журналист Дани Тейт (Джейми Дорнан) и най-известният актьор джудже в света Ерве Вилшез (Питър Динклидж) се запознават и срещата им има съществена роля за съдбата и на двамата мъже. 

Питър Динклидж (носител на Еми и Златен глобус за "Игра на тронове" на HBO; партнира си с Ел Фанинг в излезлия тази година „I Think We‘re Alone Now“ ) влиза в образа на актьора Вилшез, познат от сериала от 70-те години на миналия век „Островът на фантазиите“ и от „Джеймс Бонд: Мъжът със златния пистолет“. Джейми Дорнан ("Петдесет нюанса сиво", сериала "Падението" и предстоящия да излезе тази година "Робин Худ: Началото") се въплъщава в журналиста Дани Тейт, който е първообраз на Саша Джерваси.

"Никога не съм играл някой, който е живял и дишал, така че е малко потискащо. Играта ми следва реален живот и за подготовката говорих с негови близки и със семейството му.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.