Следва

It's beginning to look a lot like Christmas

The Beauty Of A Dark Dream: И Dior стана "страшен"

halloween vibes...

Celebrity beauty преди 5 години

Мистичната красота на Бела Хадид е под светлините на прожекторите в ново изключително интересно видео.

Моделът е главно действащо лице на The Beauty Of A Dark Dream - поредният клип за красота от модна къща Dior. Както и миналата година, и тази от фешън марката решиха да зарадват почитателите си с урок за експресен грим за Хелоуин.


Питър Филипс, творческият дизайнер на козметичната линия на Dior, предлага две различни визии, които показва върху прелестното лице на посланика на марката Бела Хадид.

Червени опушени очи, допълнени от алени устни като визия 1 и графичен рисунък с трето око на челото като визия 2. Всичко това е придружено от мистична музика и мигащи светлини.Като цяло - жестоко, особено когато си нямаш и идея на какво да се маскираш, а остават няколко часа до партито.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.