Следва

Моника Белучи разкрива тайната на красотата си

It's beginning to look a lot like Christmas

Цели 4 повода, за да започнем с коледния шопинг още сега!...

Face преди 5 години

Краят на октомври не беше точният момент да започнем с коледния шопинг, но първият ден на ноември се усеща като идеален момент. Запрятаме ръкави, правим дълъг списък с всички, които искаме да зарадваме празнично и започваме да отмятаме едно по едно.

Днес ще ви улесним с цели 4 позиции от този списък благодарение на Bioderma и техни подранили коледни предложения, включващи любимите продукти, опаковани в прекрасни празнични кутии и готови да зарадват някого (цели 54 дни преди Коледа).

Първото от всички четири предложения е Луксозна кутия "Грижата за моята кожа", включваща продукти от първа необходимост за ежедневния ритуал - Мицеларна вода Sensibio H2O, хидратираща грижа Hydrabio Gel-Crème и олио за 24-часова хидратация и моментален комфорт Atoderm.

Подобно на първата кутия и втората включва най-нужните продукти от ежедневната грижа и хидратация: Луксозна кутия "Интензивна и дълготрайна хидратация за моята кожа". В нея откриваме мицеларна вода Hydrabio H2O, интензивен хидратиращ серум Hydrabio Sérum и богата хидратираща грижа под формата на Hydrabio Crème.

За още по-прецизно отношение към поддръжката на кожата от Bioderma ни предоставят пакет "Деликатна грижа за околоочен контур", който включва отново мицеларна вода Sensibio H2O, но и ежедневен гел за околоочен контур Sensibio Eye, който всяка уважаваща себе си дама, винаги трябва да има под ръка.

Четвъртото им предложение е готино комбо от кутии 1 и 2 - "Специално предложение за хидратация и комфорт", където откриваме хидратираща грижа с лека текстура за нормална до комбинирана чувствителна кожа Hydrabio Gel-Crème и ежедневния гел за околоочен контур Sensibio Eye.

Цените на кутиите са сякаш точно съобразени с бюджета ни>>>, а продуктите гарантират всеки от получателите им да се зарадва още при вида им!


Луксозна кутия "Грижата за моята кожа" 59,90лв.
Луксозна кутия "Интензивна и дълготрайна хидратация за моята кожа" 59,90лв.
Луксозна кутия "Деликатна грижа за околоочен контур" 29,90лв.
Луксозна кутия "Специално предложение за хидратация и комфорт" 37,90лв.

More Face

K-Beauty е във възход, но 10-те стъпки останаха в миналото

Face преди 1 седмица

Скин-стриймингът и минималистичната рутина управляваха върховно през последните няколко години. Но, за изненада или не, K-beauty трендът днес е по-популярен от всякога, очевидно е време да променим ежедневния си ритуал за красота. 

Клепачите, лилави, отиват на всеки

Face преди 1 месец

Наситени, но не много, прозирни, но не много, забележителни, но не много. Говорим за лилавите сенки за очи в различните им нюанси, които, противно на това, което си мислите, са удобни за носене, универсални и придават готина нотка на обичайния грим. Благодарение на озаряващия ефект върху погледа, но не само, те са хит на лято 2024.