Следва

Паролата е ZZ STOP

И победителят е … Денсинг Старс 2

Или поне така сочат проучванията на продуцентите… Според изчисленията на зрителския интерес гледаемостта на...

Events преди 14 години

Или поне така сочат проучванията на продуцентите… Според изчисленията на зрителския интерес гледаемостта на Денсинг Старс 2 е 41% спрямо скромните 25% на Вип танцуващите.

Да не забравяме обаче, че те ни заявиха преди началото, че имат „убийствено желание за победа”, така че не очакваме от тях да се предадат така лесно в борбата за зрителско внимание.

Освен на танцово шоу, което е основната идея и на двата формата, продуцентите залагат и на други трикове, за да надвият конкуренцията.

Главният коз в ръцете на Денсинг Старс 2 е участието на международната звезда Сонгюл Йоден или по-позната у нас като Перла. От своя страна Вип Денс залага колкото на танци, толкова и на интриги на и зад сцената. Ние пък започнахме да залагаме кой ще спечели зрителската любов, симпатия и гледаемост.

Най-активната аудитория без изненади е женската и то тази във възрастова група между 25 и 44 години, като при тях процентите не са много по-различни и отново Би Ти Ви води хорото за женското внимание с 44,7% спрямо 27,9% за Нова телевизия.

И окончателният победител е …

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.