Следва

ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАСОВЕ

Перлата в ефира поведе зрителския интерес към Dancing Stars

1 613 000 зрители се радваха на участието на “Инджи” в Dancing Stars снощи. Звездите премериха сили във втория...

Events преди 14 години

1 613 000 зрители се радваха на участието на “Инджи” в Dancing Stars снощи. Звездите премериха сили във втория кръг на Dancing Stars 2 пред погледа на Сонгюл Йоден. Актрисата от сериала “Перла” беше специален гост на шоуто, в което тя даде своите коментари за изпълненията на участниците.

Сонгюл беше видимо очарована от топлото посрещане и след края на шоуто заяви, че след като е изгледала изпълненията, вече няма колебания, че това е форматът, който наистина я е заредил с положителни емоции. Вторият кръг на Dancing Stars снощи с участието на “перлата” привлече 1 613 000 зрители /аудитория All4+, предварителни данни.

Звездата ще гостува и на Шоуто на Слави, където ще разкрие и още любопитни подробности от личния си живот. Шоуто с гостуването на Сонгюл ще бъде излъчено утре вечер от 22.30 часа по bTV.

Снощи звездите в Dancing Stars показаха какво могат във валса и тангото. След края на битката Бианка Панова и Светослав Василев оглавиха временното класиране, след като успяха да съберат пълен актив от точки. Веднага след тях застанаха Краси Радков и Елена Илиева с перфектно изпълнен английски валс.



Мадлен Алгафари отново беше на висота и посвети тангото си на Невена Коканова. В края на класирането този път застанаха красавицата Венета Харизанова и Илиан Чакъров и Кристина Димитрова и Николай Манолов. Двете звезди дадоха всичко от себе си, като танцуваха за пореден път на обезболяващи, но въпреки това журито не се поколеба да вдигне най-ниските оценки.

След като миналата седмица Миодраг Иванов се отказа от танцьорката си заради височината й, снощи Павлина Вълчева и приятелят й Николай Манолов представиха прощален танц, след който русата грация получи нов шанс за участие. В края на шоуто беше представен и новият й звезден партньор. Това се оказа Георги Милчев-Годжи, който от тази седмица ще се включи в танцовата надпревара. Какво сподели Павлина след радостната новина можете да видите тук.

Преди да си тръгне от Dancing Stars 2 Сонгюл Йоден постави и новата задача на звездите. В третия кръг те ще трябва да се справят с ориенталски танци.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?