Кралица Рания, естетичната хирургия, и защо взе да става досадна грубата критика

Кралица Рания, естетичната хирургия, и защо взе да става досадна грубата критика

"О, колко се е променила", "Вижте, грозно е", "Но какво се е случило с нея?", употребяваме тези изрази ежедневно и то за хора, които не познаваме лично, но които са имали съдбата да попаднат във фокуса на обществения интерес. И така, питаме: когато иде реч за популярна особа, задължителна ли е директната критика?

Рания, кралица на Йордания, винаги е била в центъра на световното обществено внимание. Красива, обичана, изискана, много стилна, много харизматична, съпругата на йорданския крал Абдула II е несменяема и неприкосновена атракция, референция за изящество, класа и красота, еманация на приказката за обикновеното момиче, богатия влюбен принц, тяхната сватба и пр.


Тънките й глезени и аристократични китки (които биха й послужили за перфектна референция за Уиндзор-булка, ако беше решила, защото именно тази анатомична особеност изглежда съществена за влизане в британския кралски двор), различните планове на лицето й, които сякаш са учили как да отразяват светлината така, че професионалните фотографи да нямат никакви грижи, талията й /удивително тънка след всяко ново дете от общо 4/, която винаги е в минималната скала на допустимите сантиметри, при това в страна, в която се цени мъничко повече месо. Всичко това са неща, които карат света да се възхищава на изключителната красавица всеки път, когато тя му се покаже. Освен външна красота и финес, Рания притежава и много други качества - тя е Рицар на Великия кръст на Ордена за заслуги на Италианската република, освен това се асоциира като символ на жените от Близкия изток и изобщо успя да открадне шоуто от съпруга си - крал Абдула II, като се въплъти в образа на майка, съпруга, партньор, дипломат, борец за независимост.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.