Следва

Teenage Dream

Magie Blanche: Водянова за Madame Figaro

natural beauty...

Celebrity beauty преди 5 години

За 36-годишната Наталия Водянова времето сякаш е спряло. Моделът все още изглежда така сякаш не се е променила, че дори е и на възрастта на 17-годишния си син Лукас.

В първия месец за годината рускинята стана главна героиня на последния брой на списанието Madame Figaro, показвайки дизайнерските новости в професионалния макиаж.


Сесията на Водянова включва и кадър, на който тя е заловена без капка грим, а ние трябва да останем равнодушни, ако не признаем и оценим естествената красота на звездата.

На страниците на списанието, освен натуралната си харизма, Наталия става лице на няколко варианта грим в майсторски клас, отбелязващ десетилетие сътрудничество между модела и козметичната марка Guerlain. Виновник за beauty трансформациите на Наталия е именития гримьор Оливие Ешудмазон - 76-годишният творчески грим директор на лайбъла от близо 19 години насам.


More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.