Couture Spring 2019: Chanel

Миналият октомври Chanel превърна Grand Palais в плаж, по-реален от живота. За пореден път къщата пренася своите гости под слънцето, подписвайки средиземноморска вила и плувен басейн, докато във френската столица трупа сняг.

Тонът е зададен още от пролетно-лятното ревю за 2019-та, когато Карл показа дизайни за под средиземноморското слънце. Този път отново сме на морския Юг, а вдъхновението идва от 18-ти век с еклектичен ноу-хау подпис на Chanel.

Колекцията носи ултра изтънчен облик, белязан от смели бюти визии и грандиозни прически. На пиедестал са перата, бродериите и флоралните орнаменти, а красотата на елегантността от миналото е изкривена по един особено специфичен начин.

62 стилни креации, в които роклите са със сложни дантелени бродерии, тоалетите носят обемни флорални апликации, маншетите и подгъвите - облени в пера, и всичко - в цветовете на дъгата. За финал - условният образ на булката е в преливащ от камъни бански костюм и плувна шапка ала воал на главата.

Най-любопитно бе, че в края на дефилето вместо Карл Лагерфелд Виржини Виар, дясната ръка на Кайзера, се поклони на публиката и гостите, а той ЛИПСВАШЕ поради не разяснени причини.

Целият "италиански" кутюр на Chanel, разглеждаме в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia