Следва

Какво ще си купим от колекцията на Виктория за Reebok?

Jazz Age, Бертолучи & много Armani в новата кутюр колекция на италианците

Couture Spring 2019: Armani Privé

Runway преди 5 години

Предложението Couture Spring 2019 на Armani Privé обръща внимание на „The Conformist” от 1970-та, в знак на уважение към италианския режисьор, Бернардо Бертолучи, който почина през ноември. Като цяло, вдъхновението за колекцията е скрито в кинематографията на 20-ти век, Ар деко движението, червения килим, както и дамското излъчване от 1930-те до 1980-те.

Кралят на елегантността, отново защитава титлата си, създавайки колекция изградена на базата на игра с материи, форми, принтове, десени и декорация, даващи усещане за експресионизъм, преминаващ в полето на импресионистичното усещане. Множеството, бавно разходено по допълваща усещането за гламур музика, сътворено от габардин, жакард, коприна, органза, шифон и батиста, се развива в три части.

Първоначално, предложението започва с перфектен тейлъринг в сребристо с металически оттенъци. Следвайки Ар деко поведението, Джорджо разчупва колекцията в доминантен контраст на агресивно вибриращи червени и сини тонове, където финалът е резервиран за визии скулптурирани в черно. Отговаряйки на темата, кинематография и червен килим, ансамблите перфектно са декорирани с множество ръчна бродерия, камъни, пера, както и драматични шапки от маниста.

Доминантната, експресивно-импресивна колекция на Armani Privé, в галерията горе>>>

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 2 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.