Jazz Age, Бертолучи & много Armani в новата кутюр колекция на италианците

Jazz Age, Бертолучи & много Armani в новата кутюр колекция на италианците

Couture Spring 2019: Armani Privé

Предложението Couture Spring 2019 на Armani Privé обръща внимание на „The Conformist” от 1970-та, в знак на уважение към италианския режисьор, Бернардо Бертолучи, който почина през ноември. Като цяло, вдъхновението за колекцията е скрито в кинематографията на 20-ти век, Ар деко движението, червения килим, както и дамското излъчване от 1930-те до 1980-те.

Кралят на елегантността, отново защитава титлата си, създавайки колекция изградена на базата на игра с материи, форми, принтове, десени и декорация, даващи усещане за експресионизъм, преминаващ в полето на импресионистичното усещане. Множеството, бавно разходено по допълваща усещането за гламур музика, сътворено от габардин, жакард, коприна, органза, шифон и батиста, се развива в три части.

Първоначално, предложението започва с перфектен тейлъринг в сребристо с металически оттенъци. Следвайки Ар деко поведението, Джорджо разчупва колекцията в доминантен контраст на агресивно вибриращи червени и сини тонове, където финалът е резервиран за визии скулптурирани в черно. Отговаряйки на темата, кинематография и червен килим, ансамблите перфектно са декорирани с множество ръчна бродерия, камъни, пера, както и драматични шапки от маниста.

Доминантната, експресивно-импресивна колекция на Armani Privé, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia