„Большой Московский Цирк” се приземява в България

„Большой Московский Цирк” се приземява в България

Руските артисти отново у нас с нова програма „OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО”

След невероятния успех на високотехнологичните програми „Circus 2.0” и „UFO”, „Большой Московский Цирк” стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.
Премиерните представления в България са: 21 март Русе Арена „Монбат”, 24 март Пловдив „Колодрум”, 26 март София Арена „Армеец”.Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO” преди две години, още говорят за увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Програмата „OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, „агенти в черно” и едно изгубено извънземно.

Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител! Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни!
Шоу спектакълът „OFU” ще остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, , пищни костюми, авторска музика и много други изненади!Мащабната продукция превишава 100 души - акробати , еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на „Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.