Следва

#ootd: "Зелената книга" на стрийт стайла

Останаха ни очите или по-семпло казано есенно-зимната Max Mara

разкошно...

Runway преди 5 години

Ревюто на Max Mara се състоя в бруталисткото здание на университета Бокони, като, по думите на креативния директор Ян Грифитс, мястото е избрано с оглед на все по-нарастващия брой жени-випускници на Университета - икономисти, юристи, специалисти по политически науки. А Max Mara е марка, ориентирана именно към силните, уверени, успяващи жени.

Освен стабилното присъствие на великолепно скроени и ушити костюми и палта, в колекцията силно привлича и цветовата гама - дефилето стартира с тюркоазени и лимонови комплекти, много ефектни, и също толкова неочаквани за бранда, който разпознаваме от 1001 километра по бежовото.
 
Разкошната естетика за очите в изпипаната до безобразие есенно-зимна колекция на Max Mara разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Runway преди 2 дни

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 4 дни

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.