Dare U: Лилипутското Jacquemus

Dare U: Лилипутското Jacquemus

Най-накрая чанта, побираща спестяванята ни... le Mini Chiquito

След поредицата изящни аксесоари, за които мечтаехме сезони наreд - обувките със скулптурален ток и великолепната La Вomba - младият французин сътвори нещо различно и много симпатично за настоящия сезон. В колекцията Есен/Зима 2019, дизайнерът отново инкорпорира един вече утвърден модел, презентиран в лилипутски мащаб.

Талантливият Симон Порт Жакмюс ни предлага Le Mini Chiquito чантичката с изискана форма, деликатен силует и в разнообразие от цветове. Новото чанте демонстрира способността на дизайнерите да хиперболизират идеите си - в случая от гледна точка на микротенденцията, която мигновено намалява бюджетите ни със скромни четиристотин и четиридесет евро.

Интересен е фактът, че миниатюрката побира единствено и само любовта ни към модното изразяване, няколко дъвки или определен брой стотинки, с които ще останем след сериозната инвестиция. За малко по-смелите, Le Mini Chiquito предлага да предпази SIM картите ни при внезапна нужда от бягство от реалността или в по-сериозен случай да побере годежния пръстен, няколко презерватива и всичките тайни, свързани с тях.

Ние не сме сигурни, а вие? Ще си купите ли лилипутското Jacquemus чанте? Споделете в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли си купили Le Mini Chiquito?

Коментари: 1

Реалист (2019/03/11 / 20:51)
Поредната глупост.... Това си е вече гавра с глупавите хора, които следват тенденциите сляпо, без значение за какво иде реч. Точно както абсурдните дънки на Vetements от предната статия или излязлата по едно време тениска с DHL. Жалко е, че се дава арена на подобни прехвалени дизайнери, които вместо да вложат енергията си в нещо креативно, се опитват да излязат напред кой от кой с по-голям абсурд. Но това се наблюдава като цяло в света на модата, също и със самите "супермодели", които ако не бяха на мама и на тати, никой нямаше да е чул за тях.... Май ми липсват някой от култовите моменти на 90-те и то май след това започна да върви все по-надолу...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.