logo loader
Следва

Trend report: Може да е март, но сънуваме strappy сандали

Dare U: Лилипутското Jacquemus

Най-накрая чанта, побираща спестяванята ни... le Mini Chiquito

Fashion преди 4 години

След поредицата изящни аксесоари, за които мечтаехме сезони наreд - обувките със скулптурален ток и великолепната La Вomba - младият французин сътвори нещо различно и много симпатично за настоящия сезон. В колекцията Есен/Зима 2019, дизайнерът отново инкорпорира един вече утвърден модел, презентиран в лилипутски мащаб.

Талантливият Симон Порт Жакмюс ни предлага Le Mini Chiquito чантичката с изискана форма, деликатен силует и в разнообразие от цветове. Новото чанте демонстрира способността на дизайнерите да хиперболизират идеите си - в случая от гледна точка на микротенденцията, която мигновено намалява бюджетите ни със скромни четиристотин и четиридесет евро.

Интересен е фактът, че миниатюрката побира единствено и само любовта ни към модното изразяване, няколко дъвки или определен брой стотинки, с които ще останем след сериозната инвестиция. За малко по-смелите, Le Mini Chiquito предлага да предпази SIM картите ни при внезапна нужда от бягство от реалността или в по-сериозен случай да побере годежния пръстен, няколко презерватива и всичките тайни, свързани с тях.

Ние не сме сигурни, а вие? Ще си купите ли лилипутското Jacquemus чанте? Споделете в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли си купили Le Mini Chiquito?

More Fashion

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Dior, манифест в жълто и фуксия

Runway преди 4 часа

„Аз не съм само съпруга, майка или дъщеря. Аз съм жена” - фразата бе част от фантастичната сценография на последното шоу на Диор от миналата вечер, а на огромните екрани се манифестираха и част от останалите вярвания на Мария Грация Кюри, креативен директор на модната къща