Следва

Le Magicien De La Mer

Да или Не: Канцеларската колекция грим на Moschino & Sephora?

too cool for school...

Face преди 5 години

Четка за грим под формата на молив или пък хайлайтър, наподобяващ маркер, anyone?

Новата грим колекция на Moschino & Sephora е изключително разчупена, дръзка и ярка. Темата е офис стил, а всички средства за макиаж са маскирани като канцеларски материали.

Колекцията, която е второ съвместно сътрудничество между италианската марка и грим гиганта, влиза в продажба на 25-ти април, а ние вече нямаме търпение да притежаваме тази палитра "дегизирана" като лаптоп или пък лака за нокти като коректор.

Адски готина, по детски игрива - Кефи ли ви канцеларската колекция грим на Moschino & Sephora или пък не съвсем? Отговорите - в анкетата долу>>>

Анкета

Кефи ли ви канцеларската колекция грим на Moschino & Sephora или не съвсем?

More Face

K-Beauty е във възход, но 10-те стъпки останаха в миналото

Face преди 1 седмица

Скин-стриймингът и минималистичната рутина управляваха върховно през последните няколко години. Но, за изненада или не, K-beauty трендът днес е по-популярен от всякога, очевидно е време да променим ежедневния си ритуал за красота. 

Клепачите, лилави, отиват на всеки

Face преди 1 месец

Наситени, но не много, прозирни, но не много, забележителни, но не много. Говорим за лилавите сенки за очи в различните им нюанси, които, противно на това, което си мислите, са удобни за носене, универсални и придават готина нотка на обичайния грим. Благодарение на озаряващия ефект върху погледа, но не само, те са хит на лято 2024.