Следва

Ловци на митове: 7 баснословни твърдения за почистването на кожата - развенчани

Le Magicien De La Mer

"Тези, които не вярват в магията, никога няма да я открият..."

Face преди 5 години

Всички сме Дороти Гейл в някакъв момент - губим се, падаме, ставаме, сами сме, търсим се, грешим, търсим помощ, решение... намираме. Имаме нужда от Добра вълшебница, от Магьосник, Плашило, Тенекиен човек и дори Страхлив лъв. Трябват ни защитник, водач, надежда и рубинени обувки. Последното - направо наложително!

Не торнадо, а дневните агресори и дразнители, дългосрочното хронично възпаление, признаците за преждевременно стареене на кожата, UV лъчите и свободните радикали, унищожаващи колагена, нужен ни за здрав и сияен вид, ни отклоняват от пътя. За щастие, ако не друго, то поне Вселената е в баланс - не ни изправя пред противници, без да сме подсигурени от надеждни защитници. В случая Магьосникът не е от Оз, Le Magicien De La Mer е - затова са и морските звезди по обувките, които вземаме за из път - водят ни към него.

Използвайки уникален процес на студен вакуум, De La Mer трансформира оригиналния еликсир Miracle Broth в концентриран Miracle BrothTM, извлечен специално за The Concentrate*, доставяйки легендарните лечебни сили на морето компресирани - в малка изумрудена опаковка с масивна капачка, която, веднъж изпразнена, спокойно може да бъде положена в музей. Концентратът спомага за стабилизирането на крехката кожа и видимо успокоява вида на зачервяванията, дразненето и други признаци на възпаление. Достигаме до него съвсем целенасочено за разлика от откривателя на формулата - д-р Макс Хубер, авиокосимически физик, претърпява инцидент в лабораторията си и получава тежки изгаряния. След години, прекарани в експерименти, се вдъхновява от регенериращите свойства на гигантския морски келп и създава Miracle Broth и Кремът, който щял да успокои и заздрави вида на кожата му. Miracle Broth се превръща в златния еликсир, съдържащ се във всички продукти на La Mer и до днес.

Прероден от науката, The Concentrate използва саморегенериращите сили на морските водорасли, за да създаде перфектната среда за обновяване на кожата чрез осезаемо успокояване на зачервявания, дразнения и други видими признаци на възпаление. Помага му, естествено, съдържанието на уникалния стабилизиращ фермент, създаден от мощен комплекс от морски субстанции, който спомага укрепването на крехката кожа и връщането й към здравословно състояние.

Науката за раздразнението поражда и появата на специална бариера, действаща като липиден "клетъчен цимент" - досущ като течна бариера за уязвимата кожа, за да укрепи и възстанови вида й. Концентриран Miracle Broth е суспендиран в тази "дишаща", изграждаща бариера - текстура за бавно и оптимално доставяне на жизнена енергия.

Способностите на Le Magicien De La Mer са неописуеми, а приложенията - безкрайни. Било то като ежедневен успокояващ серум, спасител от сезонните промени или като "течна бариера" всеки път, почувстваме ли кожата си уязвима, The Concentrate е неизчерпаем източник на енергия, при това подкрепен от уравновесяващия аромат на лавандула и хелихризум и пристрастяваща кадифена текстура.Работата на всяка Дороти, освен да демонстрира рубинените си sparkling обувки, е и да намери пътя обратно към вкъщи, каквото и значение да влагаме в израза. Нашият път води към Delirium Exclusive Beauty Boutique, Serdika Center, ниво +1, където откриваме своя Le Magicien De La Mer, както и цялата гама луксозна грижа за кожата.


*The Concentrate e мощен серум от La Mer с концентрирано съдържание на Miracle Broth™, познат с невероятните си способности да помага, заздравява и стабилизира кожата срещу дневните агресори и дразнители.

More Face

K-Beauty е във възход, но 10-те стъпки останаха в миналото

Face преди 3 дни

Скин-стриймингът и минималистичната рутина управляваха върховно през последните няколко години. Но, за изненада или не, K-beauty трендът днес е по-популярен от всякога, очевидно е време да променим ежедневния си ритуал за красота. 

Клепачите, лилави, отиват на всеки

Face преди 1 месец

Наситени, но не много, прозирни, но не много, забележителни, но не много. Говорим за лилавите сенки за очи в различните им нюанси, които, противно на това, което си мислите, са удобни за носене, универсални и придават готина нотка на обичайния грим. Благодарение на озаряващия ефект върху погледа, но не само, те са хит на лято 2024.