Следва

Lunchtime shopping: От 143 на 12 или най-намаленото от намаленията

Предсказуемо желаната, но не и предсказуема Bottega Veneta

must have...

Runway преди 4 години

Функционалността като задължителен елемент в една не дотолка женствена колекция, която развива някои от предишните приумици и техники на Даниел Лий.

С резортната си колекция главният креативен продължава да утвърждава новите кодове на това, в което се превърна Bottega Veneta - един от фаворитните брандове на модния свят в момента.

Лекота, мекота и чувството за простота и чистота доминират в дизайните, което е и главната цел на Лий. Нито прекалено флуидни, нито прекалено структурирани, креациите носят своя собствена форма и практичност.


Детайлите са на пиедестал, в лицето на чанти и обувки, които са предсказуемо желани, но не и предсказуеми.

Загадъчно присъствие на #newbottega, разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Runway преди 8 часа

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 2 дни

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.