Следва

Излиза саундтракът към предстоящия филм “Вчера си е за вчера” с музика на легендарните THE BEATLES

WIN IT! Не си ти, ако не се погрижиш за околоочния си контур!

АПЕТИТЪТ ИДВА С МАЗАНЕТО...
 

All About Life преди 4 години

По-добрите околоочни продукти на пазара са лоялен довереник както в спринтирането (краткосрочен план), така и в маратонните надбягвания (дългосрочен план) в грижата за кожата - могат да предложат на ползвателите си бърза фиксация след безсънна нощ или, в някои случаи, да предотвратят/заличат белезите на стареене и щетите от излагане на слънце. Ние, жените, сме врели и кипели в тази константа размяна на опит и съвети, но какво правят мъжете? На база кратко изследване сред седемте + двете ни любими момчета, затвърждаваме и иначе известната, но неподкрепена с реални факти теза, че мъжете НЕ СЕ грижат за кожата си, та камо ли за околоочния контур!

Независимо дали се сражавате с лош режим на спане, или прекалено активен нощен живот, добрият околоочен продукт е в състояние да възстанови деликатната кожа около очите до най-гладкото й и свежо състояние. Или поне близо до този бленуван ефект. С умело разработената си формула, грижата за околоочния контур Minèral 89 на Vichy притежава всички неоспорими качества на своята половинка Minèral 89 гел-бустер, но, като съвсем нова придобивка към линията, може да се похвали и с еднакво благотворното си въздействие и върху женската, и върху мъжката кожа. Подходящият и за двата пола състав подсилва бариерната функция на деликатната кожа в околоочния контур, хидратира я, изглажда фините линии следствие на дехидратация и намалява появата на торбички и тъмни кръгове, благодарение на силно работещата съставка кофеин. Редовната му употреба всяка сутрин и вечер осигурява 24-часова непрестанна хидратация, привеждаща кожата в свеж и отпочинал, готов за нови подвизи вид.

И защото смятаме, че момчетата в частност не полагат достатъчно грижи за околоочния си контур, предизвикваме Дамите на сърцата/душите им да ги постегнат. Подаряваме един Minèral 89, а го ползвате и двамата! #GIVEAWAY-ът, по стара традиция, се разиграва в Instagram профила ни, а за да участвате, е нужно да ни следвате, да харесате снимката, да се отбележите взаимно (тя него или той нея), а ако решите и да споделите на стори + #viewsofia - вие направете това, а ние ще имаме грижата да ви снабдим с нова и освежена визия. Играем от днес, 21-ви юни, до след три дни - понеделник в пет, когато теглим победителя!

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата