Следва

„В КРЪГ“ от 8 ноември в кината

Доналд Съдърланд озвучи "Физика на тъгата" на Господинов

от книгата към филма...

Movies & TV преди 4 години

"Физика на тъгата" с гласа на Доналд Съдърланд и неговия син - в новата анимация на Тео Ушев! Това е новината. Радвам се и аз да я споделя", написа самият Георги Господинов в социалната мрежа.

По този начин един от най-титулованите ни писатели потвърди, че всичко е възможно, когато има добра воля и отдаденост.

Оказва се, че Тео Ушев се е заел да анимира романа на българския автор, като гласовете на английската версия на "Физика на тъгата" са били записани и завършени след серия от сесии в Ню Йорк и Монреал.

"Благодарение на тези невероятни хора, актьори и вече съмишленици в Тъгата - Росиф Съдърланд и Доналд Съдърланд (в ролите на сина и бащата) , които доказаха, че колкото по-голям артист си, толкова си по-човечен и скромен. И на екипа зад този луд проект, които превъзмогнаха болести, трафик аксиденти, закъснения на самолети, и т. н., за да се случи всичко така, както е било замислено", сподели пък аниматорът Ушев, който през 2017-та се бори за "Оскар" с филма "Сляпата Вайша".


More from View Sofia

Летопис на смутното време: Здравка Евтимова

Interviews преди 3 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.