Следва

Виктория Бекъм с кадри от "кухнята" на VB Beauty

YSL избира балканска красавица за лице на новия си аромат

23-годишната певица Дуа Липа е сред новите лица на Yves Saint Laurent.

Beauty News преди 4 години



Албанката, израснала в Лондон, е лице на последния аромат на YSL - Libre, който доскоро съществуваше само в мъжкия си вариант. Ароматът попада в "тежката категория" парфюми с база от лавандула (Herbaceous Lavender) и есенция от дървдъбов мъх (Earthy Oakmoss).



От Yves Saint Laurent избират популярната изпълнителка за свое лице, тъй като философията за естествената красота, която Дуа и феновете й следват, съвпада с това, което ароматът се опитва да пресъздаде като усещане. 



"Не съм жена, която стои с часове пред огледалото", казва Дуа, разграничавайки себе си от мита за поп-дива.


61st Annual GRAMMY Awards

Що се отнася до външния вид, най-лошияj навик, на който е сложила вето, е гризането на нокти. Преди години не е имала и ден с нормален маникюр, а сега е сред най-големите фенове на красивите и добре поддържани нокти.


Тук припомняме визията на младата певица на Met Gala 2019


Дуа Липа е албанка, родена и израснала във Великобритания,  където родителите ѝ емигрират през 1992-ра. На 11 се връща в родното Косово, а на 15 години, с разрешение на родителите си потегля обратно към Лондон, за да учи в Sylvia Young Theatre School.



За момента не планира да последва примера на Риана и Лейди Гага, като създаде своя грим линия, а се отдава изцяло на музиката. Казва, че в бъдеще от нея може да очакваме само песни и албуми.

Чудесно.

More Beauty News