Следва

Помощ: 5 типа мъжаги, с които е по-умно да няма игра

Ваканцията на известните #3: Кейт Мос в Сен Тропе

45-годишната хубавелка направо не се спря това лято!

Celebrities преди 4 години

Продължава да пътешества, очевидно в бойко морско настроение, и този път - августовски /след юлското й пребиваване на яхта по италианското крайбрежие/, се радва на живота в Сен Тропе. 32-годишният бойфренд Николай фон Бисмарк този път не присъства в кадрите, замества го, изглежда, близката приятелка на британския модел и бивша съпруга на Джъд Лоу - 54-годишната Сади Фрост, придружена от гаджето си Дарън Строугър.


Кейт и Николай в началото на връзката им


11 неща, които не знаехме за новия "мистър Мос": Николай фон Бисмарк


За разлика от цитираната двойка, която вероятно предпочита да се поприкрие от любопитните обективи на фотографите, Кейт няма никакви притеснения - тя се пече на слънцето и си джитка по палубата с подчертана фриволност, чудесна в бледосиния си бански.

Сен Тропе се явява един от любимите курорти на звездите от модния подиум от 90-те - из симпатичните му пристанищенца, заливчета и улички всяко лято бива засичана Кейт. Разликата с този сезон е само, че предни лета обикновено я виждахме топлес, докато сега дисциплинирано си носи горнището.

Освен че я разбираме и подкрепяме напълно по повод избора й на лятна дестинация /просто нямаме време, иначе и ние щяхме да сме там/, приемаме безрезервно и избора й на спътник в този етап от живота. Николай фон Бисмарк има младостта, титлата, хубостта, чара и сериозността на намеренията, които адмирираме у всеки кандидат за рицар на сърцето на някой от нас.

Agreed?


Кейт Мос се сгоди… преди да се разведе със съпруга си!


 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.