Следва

Шеметни костюми и хореография в новия клип на Лейди Гага

Snoop Dog ще издаде десетия си студиен албум

Новото видео на Snoop Dogg от днес атакува музикалния ефир. Премиерният сингъл от предстоящия нов албум на...

Events преди 14 години

Новото видео на Snoop Dogg от днес атакува музикалния ефир. Премиерният сингъл от предстоящия нов албум на звездата се казва Gangsta Luv и е продуциран от Трики Стюарт и The Dream. Парчето е мелодично, заразно и, много ясно, адски приятно. Видеото е режисирано от Пол Хънтър и в него Snoop се вози на задната седалка на кадилак, шофиран от The Dream и двамата минават през доста неочаквани сценарии и веселби, включващи, естествено, много мацки и гангста тръпки.

“Трябваше да представя албума с част от „чудесната” му страна. Исках да се забавляваме с това парче – както в студиото, така и във видеото.” – разказва Snoop. “Това е първата премиера за Priority Records и като Творчески директор, както и като артист на лейбъла, реших, че единственото правилно нещо е да отпразнуваме новото начало с един приятен химн.”

Мултиплатинената звезда и гранде особа Snoop Dogg ще издаде своя десети солов албум “Malice N Wonderland” на 8 декември за Priority/EMI Music. В България албумът ще бъде издаден от Анимато Мюзик. Официалният първи сингъл “Gangsta Luv”, в което участва и The Dream, е не само първата хапка от така чакания нов албум, но и най-първата премиера от наскоро преоткрития култов уест коуст хип хоп лейбъл Priority Records, част от EMI, където Snoop е и Творчески директор. Преди почти десет години той беше артист на същия лейбъл, така че тази премиера сега без съмнение символизира завръщане вкъщи за хип хоп иконата.

Всички 12 парчета в албума отговарят на заглавието му – половината на “Malice” (злоба) – с безстрашни и мрачни гангста текстове, а другата половина на “Wonderland” (Страната на чудесата), показвайки лекото сърце на Snoop и любовта му към купона.

Между продуцентите, забъркани в “Malice N Wonderland”, са хитмейкърите Теди Райли, Pharrell и Lil Jon, а като гост звезди вътре се включват The Dream, R Kelly, Brandy, Jazmine Sullivan и Soulja Boy.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.