Max Mara - красотата, която убива

Въодушевена, но никога объркана и хаотична, облечена в класическа, вечна елегантност. Става въпрос за женския "Джеймс Бонд"-образ, защото "в съвременната фантастика има нужда от повече жени тайни агенти", пише Наташа Уолтър, върл феминист. В книгата си "A Quiet Life" авторката поставя женския образ в центъра на една шпионска история с неопределен исторически момент на случване, а където свършва нейния разказ, оттам започва да крои Креативният директор Иън Грифитс за Max Mara Пролет/Лято 2020.

Палитрата е рапсодия на пастелните розови, черни, бледосини, сиви и зелени тонове. Грифитс не подминава да отдаде дължимото и на знаковия за марката камел, оцветил тренчове, поли до под коляното и пуловери.

На високите токове с бойна стъпка крачат Джиджи и Бела Хадид, Кая Гербер, Джоан Смолс и Витория Черети, всяка от които влязла в образа на фаталната жена, ползваща се с разрешение да убива. Път на шпионите! Хладните оръжия са елегантни аксесоари, пригодени да красят перфектно скроени костюми, тренчове, палта. Агент Max Mara е готов да се яви по служба...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia