Следва

Thanks For The Dance: албум с неиздавани песни на покойния Ленард Коен

Неузнаваеми Блейк Лайвли и Джъд Лоу в трейлъра на The Rhythm Section

Канадската премиера на The Rhythm Section (лентата все още няма официално заглавие на български) е планирана за 20-ти ноември.

Movies & TV преди 4 години

Нещото, което със сигурност не виждаме от неофициалните кадри, са присъщите за Блейк дълги руси треси. Не съжаляваме обаче, Блейк е красива всякак. Сценарият на The Rhythm Section обещава да разкаже историята на жена, която търси отмъщение от хората, които инсценират самолетна катастрофа, погубваща семейството й.

Трилърът е на режисьора Рийд Морано и се очаква да излезе в края на годината. Снимки на Блейк и Джъд, променени до неузнаваемост, видяхме за първи път още миналата година, а сега идва ред и на дългоочаквания трейлър:

По време на снимките изпълнителката на главната женска роля получава доста лоша травма - Лайвли е принудена да се оперира, поради което и процесът по заснемането на лентата се забавя, а датата на премиерата измества.


Доза секс в четвъртък: Джъд Лоу. "Новият Папа", полугол


Припомняме, че Блейк и съпругът й Райън Рейнолдс очакват своето трето дете, може би дори около датата на филмовата премиера!


Уличният стил на звездите: бременната Блейк Лайвли - красота в Манхатън


 

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.