How to Become a #COCOgirl in 2 months

How to Become a #COCOgirl in 2 months

#tobeCOCO Dry Bar, COCO Nail House, както и значително по-новата придобивка към бюти общността на COCO - COCO Nail Academy, са повече от локации, на които се отдаваме в търсенето на по-добрия маникюр, прическа, цвят или макиаж. Неведнъж гласно сме изразявали специалната емоция, която обвързваме с познатите адреси, лица и атмосфера. А брандът на COCO е ангажиран с всичко това - професионалната грижа, поднесена по най-добрия начин и съобразена с личните ни изисквания. COCO момичетата, които се грижат да превръщат бюти желанията в реалност, успяват да откъснат всеки посетител на това почти свещено за градската среда място от забързаното му ежедневие, за да се насладим на скъпоценните моменти за себе си.


The NEW kid in town: COCO Nail Academy


Днес конкретно обаче обръщаме поглед към академията COCO Nail Academy, която отваря врати през декември миналата година с точен адрес - Лозенец, ул. Козяк, бл. 112 (не се бъркайте с номер 112, по навигация е на номер 1), и която се уповава на интересна и различна за българския пазар концепция. Естественото продължение на COCO бранда се заема със задачата да осигури най-доброто обучение в страната по отношение на маникюра, докато едновременно с това продължава да е отличителна локация за бюти наслади.


Всичко хубаво започва с COCO


Това, което отличава COCO академията от всичко останало, е реалната практика, която дава на обучаващите се, за разлика от чистата теория, с която другите боравят. Практиката, под наблюдение на истински специалист, разбира се, се придружава и от бизнес-маркетинг съвети, които тренират обучаващите се не просто как да бъдат много добри професионалисти, но и още да знаят как да се позиционират на пазара, да "продадат" максимално добре себе си и труда си на бъдещи работодатели, изграждайки се като бранд, привличайки клиентела и учейки се как тя се задържа. COCO момичетата, начело с основателката зад името - Гери Баева, влагат наистина завидни количества качествена енергия, финес и внимание, наред с изискващия професионализъм, за да дадат добър пример на индустрията.

Не се заблуждавайте обаче, че е място единствено за обучения - там има и прекрасни момичета, изградени специалисти, които ще ви посрещнат и изпратят по подобаващия за COCO начин.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.