Следва

Как да разпознаем свръхталантливата жена?

Кой какво облече на гала вечерята LACMA Art + Film: Салма Хайек, Наоми, Камила Мороне & още

На втория ден от ноември в Лос Анджелис, музея LACMA, се проведе гала вечерята Art + Film, ко-домакин е Gucci.

Celebrities преди 4 години

Конкретният повод - достиженията на американската художничка Бети Саар и режисьора Алфонсо Куарон, чийто филм Roma получи Оскар през отиващата си 2019-та година.


Бети Саар


Алфонсо Куарон

Музеят LACMA събра на едно място Салма Хайек, Франсоа-Енри Пино, Наоми Кембъл, Сиена Милър, Киану Рийвс, Billie Eilish, Джаред Лето и куп други звезди, за да отпразнуват героите на вечерта, които получиха и специални награди за приноса си към световната култура. Галерията горе>>> "илюстрира" целия списък с гости.

Болшинството гости на вечерята избират официални Gucci облекла, което смятаме за логично, имайки предвид участието на италианската къща в организацията на събитието. 

Креативният мозък зад популярния бранд, Алесандро Микеле, също е сред почетните гости на събитието и, за разлика от друг път, не се крие от камерите, а почти им се радва.

Представители на Gucci (а и на цялата модна индустрия) са още Салма Хайек и Франсоа-Енри Пино, собственик на компанията Kering, част от която е и италианския бранд.

Особено впечатление прави пленителната красота на 22-годишната Камила Мороне - любимата на Лео ди Каприо, който е сред актьорите в борда на LACMA Art + Film.

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.