Празнична бюти екстраваганца от MAC

Празнична бюти екстраваганца от MAC

Let it sparkle

С настъпването на месец ноември отбелязваме и неофициалния старт на празничния сезон, който побира в себе си не само редовните парти събития, но и още невероятно красивите бюти колекции, с които любимите брандове ни сюрпризират всяка година по това време.

Вниманието днес е изцяло приковано върху лимитираната празнична колекция на MAC с името Starring You и най-красивите тонове и металически отблясъци, на които по-добрият макиаж е способен. Колекцията съдържа всичко необходимо за тържествен, цветен и много изразителен грим, съобразен с персоналния прочит, който е закодиран като послание в концепцията. Изключителната селекция от цветове и текстури за лице, очи и устни е така подбрана, че да провокира към експеримент нашите бюти умения, да ни окуражи да отпразнуваме себе си, докато, разбира се, не пропускаме и да се забавляваме в целия този процес на разкрасяване.

 

Богатият асортимент от сенки за очи, блестящи пудри, хайлайтери, червила и гланцове намираме в бюти пространствата на MAC в Paradise Center, The Mall и Mall of Sofia.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.