Кой как избра да се рекламира: коледната мелодрама на Versace

Кой как избра да се рекламира: коледната мелодрама на Versace

С участието на Хелена Кристенсен и Сара Бейкър

Вдъхновена от 80-тарските любовни новели и напоена с емблематичната за италианската къща естетика, коледната кампания на Versace е всичко друго, но не и скучна. Има всички достойнства за една италианска мелодрама - интрига, секс и дори ръкопашен бой (или поне опит за такъв).

Действието в рекламния клип се развива бурно и много, много драматично - в двете главни женски роли влизат Хелена Кристенсен и Сара Бейкър (която е и режисьор на клипа); двата женски образа обединяват сили, за да надвият предателство, измама и враждебно настроени бивши, разбира се, облечени в Versace от глава до пети. В унисон с модната носталгия, която излъчват проектите на марката в последните 4 години, появата на Кристенсен в сагата достойно се бори с дефилето на Джей Ло в ревюто от септември за най-култов момент в модата през последната една години.

Всички модели, показани в рекламния клип, са ready-to-wear Versace, а атмосферата е допълнително украсена от линията Versace Home Décor. Всяка сцена е "прошнурована" от емблематичните Версаче мотиви, а кулминацията е зимна сватбена сцена, включваща изключителна Atelier Versace рокля. Enjoy!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.