Новото денди на Balmain

Бягайки от модерното представено като тренд и базирайки се на класиките за луксозен безвременен моден израз, Оливие създава новото Pre-Fall 2020 предложение на Balmain. Идеята на креативния е да представи нов образ за почитателите на бранда - новите денди мъже на марката с изчистен вид и стабилна визия.

Колкото и да обича бродерията и декорациите, Оливие обръща внимание на строгия силует, изчистения моден израз, изискан тейлъринг и пропорции в синхрон, които да опишат силните кариеристи от публиката. Освен строгите костюми, креативният дава важност и на рокендрол културата, представена в щампованите изделия, както и поведението на самото презентиране.

Главен акцент в тазсезонното цяло е връхното облекло, на което дизайнерът дава особена важност - мъхести шиърлинг структури, преработени в различни съотношения, цветове и дължини. За верните почитатели на Balmain, колекцията предлага поредица от изразени 80-тарски силуети, разгледани през призма на блясък и камъни, разпространени в артистични или животински шарки върху изделията.

Новият Balmain денди, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia