Villars - От любов към шоколада

Да разтопиш душата си далеч не е толкова трудно колкото звучи. Всичко зависи от сетивата. Насладата от лукса, от съвършенството и вкуса на истински шоколад е равносилна на блокче Villars...

Да разтопиш душата си далеч не е толкова трудно колкото звучи. Всичко зависи от сетивата. Насладата от лукса, от съвършенството и вкуса на истински шоколад е равносилна на блокче Villars.

С автентичния швейцарски шоколад можеш да преоткриеш вълшебството от хубавите неща, създадени с любов и традиция. Не просто вкус, шоколадът неизменно си остава изящество и стил на предпочитание, свързан с онзи момент, когато се държите за ръка и първото парченце е за другия. За онзи момент, когато неусетно е приключила бутилката хубаво бяло вино заедно с любимия черен шоколад, дал началото на прекрасна нощ. Или момента, когато подслаждаш деня си и търсиш наслада именно в истинския шоколадов вкус.

Коментари: 3

V
Vivianne (2009/12/11 / 14:04)
Ще ти станат, Златина. Поне с мен така се случи преди години в чужбина. И вече са тук и всички сме шастливи. Изчакай да опиташ шоколадите с ликьор...фантазия.
Z
zlatina (2009/12/09 / 17:02)
I na men mi haresaha. Opitah i naturalen i mlechen. Super sa! Moje da mi stanat lubima marka.
M
mina (2009/12/07 / 10:59)
weekend-a mi beshe podladen ot naturalen shokolad Villars - haresa mi!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.