Следва

Лана Дел Рей: първа снимка с новото гадже

Да или Не: за деколтето на Чарлийз Терон?

С годините актрисата е усвоила тънкостите за постигане на идеалния женствен образ до съвършенство. Но правилно е като казват - не дрехите красят човека.

Celebrities преди 4 години

В случая, по повод премиерата на Bombshell в нюйоркския Лънкълн център, Чарлийз и деколтето й оставят малко на въображението. Въпреки това, дори екстравагантният моден прийом, не е в състояние да направи образа на 44-годишната актриса вулгарен, защото всичко опира до излъчване, разбира се.


Чарлийз Терон и момчето й (в розов бански) на разходка в Калифорния


За поредното събитие покрай промоцията на новия й проект актрисата избра белоснежен костюм без ръкави и деколте, чийто край публиката търси с интерес. Визията допълват черна пелерина, класическо стилето и малък лачен клъч. Финалните щрихи на силно сексапилния образ нанася коафьорът й, подредил перфектно платинено русата й pixie прическа. Макар че бюти визията е доста изчистена и романтична, в такъв образ е трудно да ти бъде скучно...

Ние, както винаги, търсим модното послание отвъд просто марка, цвят и кройка. Чарлийз е красива жена, но освен това и уверена, безспорно талантлива и успешна, което автоматично й позволява да облече и най-дръзката, и най-провокативната, и най-екстравагантната дреха, без да изглежда вулгарно, камо ли смешно. Твърдението не е общовалидно за много други обаче, което винаги я е различавало от тълпата и ни кара да я харесваме толкова много.

Вие, естествено, може да сте на различно мнение, съгласуваме в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не за деколтето на Чарлийз?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.