My Style: Пламен В. (Diass), star counter, music lover, brave dreamer

My Style: Пламен В. (Diass), star counter, music lover, brave dreamer

"Добрият стил е начин на живот и не се дефинира само с това как изглеждаш."

Принтове, пръстени, очила, бомбъри, шапки - поправка: МНОГО шапки, музика, мистерия, приключенски дух, фантазия, история, пътешествия, мечти, идеи, светове - гардеробът на Пламен Василев Diass е Нарния, в която се губим нарочно в днешния My Style, типично изследващ Стила като начин на живот.

Чаровният Пламен покани View Sofia и Perwoll на гости в sky-high дома си, където царуват Изобилието, Неподправения стил, Музиката, Пазаруването с мисъл, Грижата и Фантазията. Заповядайте и вие!View Sofia: Умопомрачителен панталон, разкажи ни историята му.
Пламен Василев (Diass)
: Историята на този панталон със сигурност е дълга и вълнуваща, но моето участие в нея започна преди година, когато го открих в един от любимите ми винтидж магазини в Амстердам. Не е тайна, че съм фен на дрехи с отличаващ се десен и цветове, а такива находки можем да открием предимно във винтидж шоповете.

Коментари: 2

Реалист (2019/12/20 / 18:25)
Леле, какви са тез вежди... Вюсофия, вземете да отворите най-накрая един магазин за втора употреба, и без това само такива хора ни показвате постоянно като много стилни дето всичко им е "винтидж".....
Реалист (2019/12/20 / 18:24)
Леле, какви са тез вжди... Вюсофия, вземете да отворите най-накрая един магазин за втора употреба, и без това само такива хора ни показвате постоянно като много стилни дето вси

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.