Следва

Всички носят: новата/стара боулинг чанта на Prada

Наоми, гола-голеничка за Вивиан Уестууд

Не за първи път, но за сефте.

All fashion преди 4 години

Наоми Кембъл, за която твърдим, че вероятно бие бран по тъмно бучиниш, защото не помръдва възрастово, се е снимала многократно за всякакви кампании и топлес, и чисто гола, но го прави за първи път за Лудото Ленче на световната мода - също неостаряващата Вивиан Уестууд.


Fake Кейт Мос, Наоми, Анджи и Майк Тайсън за Vetements


49-годишната госпожица Кембъл е красива, секси и различна в първото си рекламно сътрудничество с марката, рекламната кампания за Пролет/Лято 2019, с чиято основателка иначе е стара приятелка. Моделът твърди, че с Уестууд другаруват вече повече от 25 години, а много фенове помнят прочутото падане на подиума на Наоми по време на ревю за бранда, когато манекенката просто не можа да се задържи на нечовешки високите си токове.


Наоми Кембъл: Припомняме причините да си вечен


Днес Наоми Кембъл изглежда все така фантастично, както в далечния сезон на цитираното шоу, а именно есен-зима 1993/1994. В рекламната кампания, вдъхновена от митичния свят, моделът не само показва извънредно завист-предизвикваща спортна форма, но и демонстрира ключовите дрехи и аксесоари за сезона на британската дизайнерка - червена рокля в комбинация с груби бели ръкавици, пъстра обемна риза, нарисувана сякаш от детска ръка, както и тоалет от тафта в най-добрите традиции на Vivienne Westwood.
 
 

Компания на снимачната площадка й правят други харизматични герои – самата Вивиан Уестууд, мъжът й Андреас Кронталер и манекенът Кандиура Фисуру, постоянно ангажиран във всички публични прояви на бранда. Снимките са на Юрген Телер.


Цитирай ме: Най-ярката рокзвезда на модната сцена Vivienne Westwood


More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 18 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...