Говори ми за ЛЮБОВ, Радо Илиев, на

Говори ми за ЛЮБОВ, Радо Илиев, на "Екшън" режисьорът

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов!

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Грабваме ви за ръка и скачаме с широко затворени очи в динамично приключение, под артистичното съзерцание на един скрито талантлив, бохемски брадясал и мнооого секси мъж. Днес, относно пускането/приглушаването на осветлението, дрехите, обличащи/събличащи Любовта, нейните сюжети и подкасти, с нас ще откровеничи режисьорът Радослав Илиев.
Той определено е човек на изкуството, с широк диапазон от наблюдения и възможности. Завършилият режисура в НАТФИЗ, от класа на проф. Иван Ничев ("Звезди в косите, сълзи в очите", "Иван и Александра", "Пътуване към Йерусалим", "Можеш ли да убиваш" и мн. др.) и дипломиран от проф. Владислав Икономов, последно "ни застреля" с горещия си кинодебют "Екшън", излязъл официално в кината ей сега, на 31.01. тази година. Не сте го гледали?!? Вървете! Смях, безумие, гафове и екшън в едно! Може би и защото филмът е първият самостоятелен на сценариста, наш приятел и „грешник” в любовната ни изповедалня Тео Чепилов ("Под прикритие", "Стъклен дом", "Домашен арест").


Бекстейдж кадри от "Екшън"

Радо е "замесен" и в поредиците "Другата България", "Понеделник 8 ½ ", "Би Ти Ви Документите", музикалното предаване "Техно". Той е и един от режисьорите на "Бон Апети", както и на документалните филми "Българският 20 век" и "Студената война".

И все пак в Радослав се крие едно поривисто момче, готово на следващата си пламенна постъпка. Особено, когато говорим за "малките" неща от Живота. Няма да "избоде очите ви" с професионалното си порт-фолио, въпреки поантата на името си. Не би ви занимавал с работните си неволи, ако сте на приятелски разговор. Би споделил с вас и последната си глътка бира, защото така е щастлив.

Камера - работи! И - екшън!


Бекстейдж кадри от "Екшън"

View Sofia: Като режисьор и на кулинарно предаване (а и не само поради тази причина) сподели с нас наблюденията си - любовта на мъжа наистина ли минава през стомаха му?! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.