Говори ми за ЛЮБОВ, Антония Петрова-Батинкова

Говори ми за ЛЮБОВ, Антония Петрова-Батинкова

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов!

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Мис България 2009 и Мисис Русия 2012, със специалности МИО и Право, публичен образ, който буди непрестанен интерес, независимо от контекста на споменаването му. Но днес, в Говори ми за ЛЮБОВ 2020, Антония Петрова (от почти две години Батинкова) разговаря с нас като Жена, Приятел, Съпруга и Майка на по чаша капучино.

View Sofia: Приличащ на много влюбена жена... дефинирай чувството! 
Антония Петрова-Батинкова:
Не смятам, че някой може. Ако почнеш да го дефинираш, систематизираш; да слагаш тирета и подточки, тогава става математика, а не чувство. А и освен това, в историята на човечеството, хиляди хора са опитвали, но не са успявали, едва ли аз ще мога. Смятам, че ако обичаш някого поради N на брой причини, значи не го обичаш. Трябва да го обичаш ВЪПРЕКИ, а не ЗАРАДИ.

V.S.: Колко разновидности има това чувство?
А.П.:
Забелязали ли сте, сърцето е единствено място, в което винаги има място за още и още обич, и никога едната обич не изяжда другата - типичен пример са децата. Безумно е за мен как има хора, които ревнуват от брат, сестра, майка, баща - в сърцето на всеки винаги има място за още любов.

V.S.: Когато Вселената нареди така нещата, че любовта е на ръба да се появи в живота ни, за какви знаци трябва да се оглеждаме?
А.П.:
Знаците са много очевидни. При мен и съпруга ми имаше много знаци от самото начало, цялата история тръгна така. Запознахме се на рождената дата на баща му, 17-ти март; както Ивайло казва, толкова много е имал нужда да срещне правилния човек, че баща му е помогнал. Оттам кръстихме сина си на баща му - Благовест, който пък се роди на 17-ти януари... въобще, 17 е нашето число.

V.S.: Какво казва нумерологията за това ваше число?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.