София Лорен дебютира в Netflix с

София Лорен дебютира в Netflix с "Животът пред теб"

Първи филм за голямата италианска актриса от 10 години.  

Титанът на стрийминга обяви, че новият филм с участието на звездата, носителка на две награди Оскар, се очаква да е едно от hot заглавията им във втората половина на годината. Със София в ролята на Мадам Роза, най-великолепният роман на Ромен Гари ще оживее, без съмнение, величествено.

Голямото завръщане на София Лорен, 86, е точно 10 години след последния филм с нейно участие - "Къщата ми е пълна с огледала" от 2010-та. Изключителната италианска звезда сега играе в продукцията на Netflix по едноименния роман на Ромен Гари, който носи на писателя освен световно признание, и втора награда Гонкур (прецедент, тъй като литературната награда на Франция никога не си присъжда два пъти на един и същи автор. Гари я печели един път за "Корените на небето" през 1956 г., и втори път за "Животът пред теб", който издава под псевдонима Емил Ажар през 1975-та).

Продукцията режисира Едоардо Понти, единият от двамата сина на София, като това е четвърти негов филм, и четвърти с участието на майка му. Сниман миналата година в Бари, филмът е базиран на едноименния роман на Гари, екранизиран вече веднъж през 1977-ма, с участието на Симон Синьоре (Оскар за най-добър чуждестранен филм и Сезар и Давид на Донатело за интерпретацията на Симон). "Животът пред теб" ще излезе през втората половина на 2020г. в целия свят.

На София Лорен в лентата партнират Ибрахима Гуе, Ренато Карпентиери и Масимилиано Роси. Продуценти са Palomar - Mediawan Group, с подкрепата на Impact Partners, фондация Artemis Rising, Foothills Productions и др.

Сюжетът


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.