Следва

Обичта на известните: племенницата на Даяна и 60-годишният й жених в Милано

Дневен ХОРОСКОП - 24.02.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще започнете деня с невероятно добро настроение и заредени с неописуемо желание да постигнете важните за вас резултати при реализиране на плановете си днес. По-склонни сте да мислите оптимистично за бъдещето си и това вероятно е причината за доброто ви настроение в този конкретен момент. Същото това ваше оптимистично настроение ще ви направи по-приветливи и отворени към общуването с приятели, колеги или роднини - дори напълно непознати. В понеделник може да станете обект на някаква провокация, която да ви вкара в конфликт. Бъдете много внимателни в подобна ситуация, защото нещата са доста деликатни. Не бързайте да се замесвате, давате или искате пари и въобще, обмислите много добре дали да се намесвате в ситуацията. Финансовите ви дела ще имат свое индивидуално развитие, но в никакъв случай това няма да се случва във ваша вреда. Днес не е изключено да се почувствате обидени или разочаровани от думите или действията на млад мъж. Връзката ви с жена, родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, ще бъде обект на някои съмнения или неясноти.

Овен, Лъв, Стрелец: в понеделник ще имате възможността да се насладите на серия от приятни новини, някои от които може да са свързани с парични средства, а други с предстояща промяна или възможност за личностно развитие. Не омаловажавайте значението на всяко събитие или разговор днес.

Телец, Дева, Козирог: понеделник е подходящ ден за пътуване във връзка с организирането или осъществяването на важни професионални или лични дела. Днес можете да разговаряте с жена за вашето образование и кариерно развитие. Представителките на тези три зодиакални знака ще имат благоприятен ден за развиване на контакти с хора от различни разстояния, които са важни за бъдещето им.

Близнаци, Везни, Водолей: използвайте получените днес информация или предложения и се съсредоточете върху всяко едно от тях по ред на важността. Днес ще получите важна новина относно ваш роднина или приятел, роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите контакти, които ще създадете днес, ще търпят интересно развитие в близко бъдеще.

Рак, Скорпион, Риби: не да бързайте да говорите преди да сте обмислили добре думите и действията си. Днес ще ви бъде трудно да разговаряте или да проявявате разбиране към действията на по-младите от вас хора, които смятате, че допускат сериозни грешки в живота си. Днес наистина е важно да бъдете внимателни с думите си, тъй като настроенията на други хора могат да станат причина за погрешно разбиране на изказаното.

More Astro