Армани показа колекция при закрити врата заради коронавируса

Италианският моделиер излезе с неочаквано решение за Есен/Зима 2020 - Маестро Армани показа колекцията си при закрити врата в рамките на Седмицата на модата в Милано. Модната къща взе това нелеко решение на фона на предизвикателната ситуация, в която е поставена италианската модна столица - има се предвид застигналият я коронавирус.

"Взехме решение да проведем шоуто при закрити врати - без публика, за да не излагаме никой от гостите си на риск", гласи официалното изявление на Giorgio Armani.

Шоуто може да бъде видяно в онлайн каналите на къщата, а всеки от моделите - в галерията горе>>>

От записа личи, че на ревюто нищо не му липсва.... освен публика, разбира се: 85 кой от кой по-прелестни ансамбъла, поклон от Маестрото, дори кратко архивно дефиле за финал. Въпреки огромният напредък на дигиталните медии, модни журналисти от цял свят се чувстват "ощетени" от липсата на близък контакт с атмосферата и показаното на котешката пътечка. По всичко личи обаче, че шоуто е наистина магнетично - богати кадифени материи, декорирани с цветни украшения, набори и много брокат. See you next season, Giorgio Armani! (Да се надяваме.)

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia