Какво ново: Wizz Air променя полетите си до Милано

Какво ново: Wizz Air променя полетите си до Милано

Авиокомпанията излезе с официално съобщение до медиите, че променя графика на полетите си до Италия

Вследствие на намаляващата тенденция в търсенето на полети до Италия, причинена от избухването на вируса COVID-19, от авиокомпанията съобщават за промяна в установения график, изразяваща се в намаляване честотата на изпълнение на полетите до Северна Италия (11.03.-02.04.2020г.). Планира се 60-процентно намаляваме на полетите до модната столица.


Армани показа колекция при закрити врата заради коронавируса


От Wizz Air уведомяват още, че пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата (но не по-рано от 14 дни след първоначалната дата на полета).

Клиентите, които са резервирали директно на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията, ще получат електреноо известие, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120% възстановяване на сумата като кредит в техния WIZZ профил.

Припомняме, че общият брой на пациентите с диагноза Коронавирус към момента е 528 (+58 нови случая). Още актуална информация следим ТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.