Следва

Том Ханкс и Рита Уилсън заразени с коронавирус

Дневен ХОРОСКОП - 12.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Направете всичко по силите си днес, за да стартирате и развиете новите си идеи. Предстои силен и успешен ден, с възможности за намиране на нови пазари (ако сте търговец), нови клиенти, нови възможности за реклама и други удобни за бизнеса обстоятелства. В четвъртък има всички предпоставки за успешно развитие на плановете ви за деца или млади хора, които вече са ангажирали вниманието ви по някакъв начин в близкото минало. Денят ще бъде благоприятен за семейни събирания, срещи с роднини и обмен на важна информация, свързана със семейството. Мнозина ще се радват на различни новини, които ще внесат известна стабилност и увереност за в бъдеще, като ще поставят в особено добра позиция представителите на Скорпион, Рак или Риби.

Овен, Лъв, Стрелец: днес предстоят неочаквани преживявания с роднини или приятели. Това ще бъде ден, в който събития от вашето минало ще окажат сериозно влияние върху случващото се тук и сега. Ако се съсредоточите върху подготовката за промените напред, може да очаквате продуктивен ден.

Телец, Дева, Козирог: в четвъртък очаквайте ангажименти или разходи, свързани с личните си нужди или семейството ви. Насочете вниманието си към въпроси от финансово значение, чието развитие е от особено значение за вас. Денят е подходящ за ангажиране с нещо ново, за което очаквате конкретни резултати до средата на следващата седмица.

Близнаци, Везни, Водолей: ще имате възможността да разрешите финансовите си проблеми в четвъртък. Очаквайте щастливи новини или събития, свързани със семейството днес. Този ден определено ще има своето благоприятно развитие, което да ви изненада приятно.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще преживеете различни краткотрайни стресови моменти, които ще бъдат свързани с важните събития през целия ден. Предстои благоприятен ден за срещи и събития с роднини или в дома ви. Жените трябва да се пазят от неразумни или прибързани действия и решения. Като цяло, четвъртък не носи важни събития в любовния ви живот, но може да получите интересна информация, свързана със стара любов.

More Astro