Следва

"Свалих 3 сантиметра от талията си": Лена Перминова откровено за абдоминопластиката

We love: LANCÔME x MERT & MARCUS, още по-добри заедно

Внушителна колаборация за милиони сбъднати желания...

Beauty News преди 4 години

Отваряме нова страница в make-up историята с уникалното сътрудничество между гиганта в дамската козметика Lancôme и магнетичното фотографско дуо Mert & Marcus, което повече от две десетилетия е двигател на арт концепциите и имиджа на най-влиятелните международни брандове и знаменитости, с повече от 200 корици в Vogue и безброй награди и признания.

От днес Lancôme и Mert & Marcus диктуват правилата в света на макиажа, създавайки колекция грим, без аналог.

Дуото извисява професионализма и креативността си до "следващото" ниво, като променя правилата на бюти играта с колекция въздействащи цветове в комбинация с пристрастяващи текстури, приканвайки ни да покажем тъмната си страна - защото жената на Lancôme е силно противоречива. През деня е стилна, елегантна, въплъщение на френската съблазън; през нощта - зашеметяващо блестяща и привлекателна... владее всичко и всички. Безапелационно дръзка, нейните потайни котешки очи са студенти като лед, а пламтящите й устни са горещи като огън. Силата е нейното второ Аз. Тя вплита всички в нишките на очарованието си, но оставя завинаги "неопитомена".

Колекцията The After Dark разчупва клишетата и ни позволява да се отдадем на тръпката. Колаборацията Lancôme x Mert & Marcus разказва хипнотизиращата история на трансформацията и пленението. Притаеният ни поглед, горещите ни устни, нацелувани от емблематичния L’Absolu Rouge, безразсъдно разкриват непредвидимата ни страна. Три цвята L’Absolu Rouge - с матов до блестящ завършек, за максимална пищност, обвиват устните в необуздани яростни нюанси. Шепот, танц – почувствайте пламъка и оставете ТЕ да говорят сами.

Правим визията си безкомпромисно добра с помощта на течните сенки за очи. Новото ниво на матова към бляскава формула се трансформира още докато я нанасяме с пръсти. Изчакваме 60 секунди и сме готови да разкрием ослепителния ни блясък, уловен с нашата After Dark визия. Предлага се в 3 цвята: 01 Green, 02 Blue и 03 Purple.

Ако ли пък искаме още, Lancôme и Mert & Marcus са подготвили палитра After Dark, надминаваща и най-смелите ни очаквания - десет феноменално дръзки цвята за един максимално изразителен поглед.

Започнете партито сега и запазете визията до сутринта!

AFTER DARK визията намираме ТУК!

More Beauty News